"EL SECRET D'UNA VIDA INTENSA I PLENA ÉS CANVIAR LA POSICIÓ DES DE LA QUAL VIVIM LES COSES"

dissabte, 24 de setembre del 2011

BENEFICIS DEL COACHING PERSONAL

Els beneficis del coaching personal els podem obtenir immediatament o de vegades requereix un cert temps, depenent del procés i de la persona que rep el coatxing, el coatxee. L’actitud normal d’un coatx es que et faci preguntes o suggeriments que, d’alguna manera, canviïs en la teva manera de pensar de manera immediata.

Aquest és un dels beneficis del coaching, que el seu efecte pot ser instantani, encara que hi han més aspectes positius envers el coatxing:


1. El coaching personal et facilita la organització i l’estructura en la teva vida, i et convida a anar més enllà del que podries proposar-te normalment fent-t’ho tu mateix.

2. El coaching personal t’ajuda a caminar per la vida amb confiança, acceptant i gestionant en el que en ella succeeix per així poder millorar moment a moment.

3. El coaching personal t’ajuda a descobrir les veritables prioritats de la teva vida.

4. El coaching personal t’ajuda a aconseguir resultats de manera més fàcil en terminis més curts en totes les teves fites.

5. El coaching personal és una inversió en tu mateix/a que et beneficiarà per la resta de la teva vida. Els seus resultats positius fa que sigui una activitat necessària per a qualsevol persona que desitgi focalitzar el seu propòsit de vida.

6. El coaching personal ajuda a donar-te un punt de vista diferent per a que així puguis avaluar-te i així poder projectar-te a possibilitats futures.

7. El coaching personal t’ofereix una major seguretat en tu mateix/a, recolzament, confiança, entusiasme, motivació e inspiració en funció de les teves necessitats i de la teva situació en el moment present.



El benefici clau del Coaching Personal envers la teva vida és ajudar-te a obtenir els teus objectius amb més rapidesa i amb més facilitat que per tu mateix/a.

Un procés de Coaching Personal pot marcar una gran diferència entre viure una vida normal i viure una d’èxit i excel•lència personal.