"EL SECRET D'UNA VIDA INTENSA I PLENA ÉS CANVIAR LA POSICIÓ DES DE LA QUAL VIVIM LES COSES"

dimecres, 9 de maig del 2012

QUANT T'ACLAPARA LA MIRADA DE L'ALTRE...


De vegades tens un sentiment de por a la gent i potser no ets del tot conscient,  pot ser que no t’atreveixis a imposar-te, tampoc  a expressar els desitjos,  anar contra la voluntat de l’altre o a dir una negativa. Quant així reacciones no vius en realitat la teva vida,  sinó que actues en funció de l’altre per por a la seva reacció.
Un canvi de rumb en la teva actitud et farà més lliure, seràs més tu mateix/a i podràs començar a abandonar la imatge que vols donar a l’altre i no preocupar-te gaire del que opinin de tu.

Quant assumeixis plenament les teves diferències aleshores podràs estudiar les dels altres,  i si cal, adaptar-te a elles. Tanmateix podràs comunicar-te millor, a entrar en contacte amb desconeguts i crear una relació de confiança en ser acceptat/ada per persones que no funcionen com tu. Però primer es necessari que hagis acceptat el que et fa únic/a, de lo contrari els altres seguiran eclipsant-te sempre.

També es fonamental abandonar el teu posicionament com a víctima en utilitzar frases com: “no tinc sort”, “això no ha succeït com m’hagués agradat”, “hauria preferit....”, “què li farem!”, “és una pena”, “em dona igual”, etc.. amb una càrrega de resignació i amb queixes continues que només et commouen a tu perquè en contes de generar compassió i simpatia envers els altres provoques l’efecte contrari.  Per canviar aquesta actitud de víctima cal que aprenguis a fer altres coses pel teu interès, així doncs descobriràs que la teva ment pot respondre amb altres opcions que les anirà integrant com a bones i t’aportaran més beneficis.

Les persones sentim més atracció per a qui assumeix les seves decisions i viu el que ha escollit viure.