"EL SECRET D'UNA VIDA INTENSA I PLENA ÉS CANVIAR LA POSICIÓ DES DE LA QUAL VIVIM LES COSES"

diumenge, 9 de setembre del 2012

EL PODER DE L'AUTENTICITAT



Les cartes dels talismans,  Les cartes secretes del monjo que es va vendre el Ferrari, Robin Sharma.

“El regal més important que ens podem fer és el compromís de viure una vida autèntica. Ser fidel a un mateix, tanmateix, no és una tasca fàcil. Cal que ens desempalleguem de les seduccions de la societat i viure la vida segons les nostres pròpies  conviccions, regint-nos pels nostres jos ocults; explorar les esperances, els desitjos, les fortaleses i les febleses profundament arrelades i invisibles que ens fan ser qui soma. Hem de comprendre on hem estat i saber on anem. Cada decisió que prenem, cada passa que fem, ha d’estar imbuïda del nostre compromís per viure una vida veritable, honesta i autèntica per a nosaltres i només per a nosaltres. I mentre avancem, estarem segurs que experimentem una fortuna que va molt més enllà de la nostra expectativa més agosarada.”





La primera passa en aquesta direcció es poder accedir al coneixement del nostre jo. Reflexionar per a quins valors ens inclinem, el que ens fa moure, pel que ens il·lusionem i ens apassiona de la vida. Estar d’acord amb un mateix és la clau per començar a saber quin camí agafar sense vergonya de mirar-se al mirall, unificà el que s’està fent amb el que es sent.

Encara que som essers socials i estem influenciats per tot el que ens envolta, si escoltem el nostre jo més sincer trobem la resposta del que millor ens convé per accedir al poder personal  que ens fa créixer en la direcció que volem i gaudir d’una felicitat permanent.